Welkom op De Hollandse Karper Grazers! Het is momenteel 08:58:26 op 16-07-2018!

Menu
Interactief
Overig

Login
Login:

Wachtwoord:


Registreer!
Wachtwoord kwijt?

Statistieken
Momenteel zijn er:
0 geregistreerde leden
en 37 gasten online
.

Nieuwste Lid
Ons nieuwste lid is: ox5uihzl!


Vissen in Thailand
Vissen in Thailand
Geplaatst door fransj 26/12/2007

Als je alles gezien hebt en je neus optrekt voor 30- en 40 ponders ben je toe aan de Giant Siamese Carp.Maar dan moet je wel naar Thailand...

Een vismaat van mij is twee maanden in Thailand geweest en heeft daar zo'n 270 vissen gevangen, waaronder een Giant Siamese Carp van 82 pond. Met het binnen halen is hij drie kwartier bezig geweest! Eigenlijk is dit nog maar een kleine jongen, want ze kunnen zo'n 300 pond halen.


Je vist daar op betaalwateren met een gids. Ik weet wel dat op open water de erg grote jongens van 300 pond of meer eruit gevist zijn. De gidsen zijn niet echt goedkoop, zo'n vijftig euro en komen voornamelijk uit Duitsland en Engeland.Er zijn wateren met vangstgarantie. Als je niks vangt, dan krijg je je geld terug. Maar niks vangen is bijna onmogelijk, want de watertjes zitten vol met vis. Veel Goerami en schitterend gekleurde meervallen.Je vist daar voornamelijk met ballen (Thais) brood zo groot als een tennisbal. Boilies doen daar niet veel. En alles is groot daar wat betreft de vis.

Wil je iets aparts dan moet je naar Thailand. Thailand is een erg mooi land met erg vriendelijke mensen en een tropisch klimaat. Misschien iets voor met je vriendin of echtgenote: beetje vissen en een beetje sightseeing of een rit op een olifant. Bijkomend voordeel is dat verblijf, eten en drinken (nooit kraanwater!) daar vrijwel niks kosten.

Voor meer informatie: zie internet of een mailtje naar mij.

Frans Jansen


[Printversie]

Verstuur Reactie
Als je ingelogd was, had je wel een reactie kunnen plaatsen. Als je geen login hebt, vraag er dan een aan!

Maak van De Hollandse Karper Grazers je startpagina!
2001-2010 De Hollandse Karper Grazers
Deze pagina werd geladen in 0.02016 seconden - 17 queries