Welkom op De Hollandse Karper Grazers! Het is momenteel 08:53:21 op 16-07-2018!

Menu
Interactief
Overig

Login
Login:

Wachtwoord:


Registreer!
Wachtwoord kwijt?

Statistieken
Momenteel zijn er:
0 geregistreerde leden
en 7 gasten online
.

Nieuwste Lid
Ons nieuwste lid is: ox5uihzl!


Zoeken

Geef hieronder uw zoekwoord(en) op en zoek het bericht dat u nodig heeft!
 
17/05/2012 14:09 - vismaat gezocht bergen op zoom
Gepost door: stanleylockefeerMeer Forum nieuws
Forumvismaat gezocht bergen op zoom voor karper en zee,
ben stanley 23 jaar en woon in bergen op zoom
stanley_laylow21@hotmail.com
Geef Reactie (0 reacties geplaatst)  

05/12/2010 14:06 - Nieuwe website The Carpspecialist
Gepost door: TeulingMeer Algemeen nieuws
AlgemeenDe website van The Carpspecialist is sinds kort volledig vernieuwd! Vanaf nu is het nog makkelijker om een water te zoeken dat voldoet aan al je eisen. Uiteraard ontbreken de feedback en foto's secties niet, waardoor je een goede impressie van de wateren kunt krijgen. De Hollandse Karper Grazers crew boekt al jaren met veel plezier en tevredenheid bij The Carpspecialist; een bezoekje aan de nieuwe website is zeker aan te raden!

http://www.thecarpspecialist.nl/
Geef Reactie (0 reacties geplaatst)  

17/08/2009 13:17 - Grootste Britse schubkarper 'Benson' dood
Gepost door: EdwinMeer Update nieuws
UpdateDe grootste schubkarper van Groot-Brittannië is dood. De vis verbleef in het Bluebell meer waar hij al jaren rondzwom. Benson stierf vermoedelijk doordat hij rauwe noten had gegeten...
Geef Reactie (0 reacties geplaatst) Lees volledig bericht >>>

24/11/2008 21:13 - Column november
Gepost door: EdwinMeer Column nieuws
ColumnIk ben geen goed weer visser maar toch moet ik even mijn gal spugen over de periode die aan de deur staat te krabbelen. De  winter staat voor de deur, en ***ver****e  daar baal ik van. Geloof me niet verkeerd, ook ik hou van stamppot, snert en pepernoten. Maar de winter bestaat niet alleen uit stamppot, snert en pepernoten. De winter bestaat ook uit kale bomen, grijze luchten en de heen en terug weg naar het werk in het donker afleggen...
Geef Reactie (4 reacties geplaatst) Lees volledig bericht >>>

03/11/2008 23:50 - Stem met gezond visverstand op Water Natuurlijk!
Gepost door: EdwinMeer WWW nieuws
WWWVan 13 tot 25 november 2008 houden alle 26 waterschappen in Nederland verkiezingen. Tijdens deze verkiezingen worden de nieuwe waterschapsbesturen voor de komende vier jaar gekozen (tot 2012).
Geef Reactie (0 reacties geplaatst) Lees volledig bericht >>>

30/10/2008 22:59 - Nieuw wereldrecord spiegelkarper!
Gepost door: EdwinMeer WWW nieuws
WWWEen sessie van een week in Frankrijk leverde Andre Komornicki uit Londen een karper op van 81,9 pond. Daarmee is deze vangst de zwaarste spiegelkarper die ooit gevangen is! Andre beviste Luke Moffats Water, in Les Graviers in Frankrijk.
Geef Reactie (0 reacties geplaatst) Lees volledig bericht >>>

20/09/2008 22:56 - Column september
Gepost door: mennovtsMeer Column nieuws
ColumnDe drive is terug!
Na een vissebatical is de drive weer helemaal terug, de accu is geladen, mijn innerlijke voerboot gereed om uit te varen. Het heeft een behoorlijke tijd geduurd, zeker 3 maanden. Heb ik in deze 3 maanden stilgezeten? Nou nee niet echt, het bloed kruipt waar het niet gaan kan.  Hoewel de karpervisserij volledig op zijn gat heeft gelegen was ik regelmatig in “mijn” poldertje te vinden. Gewoon in de avonduurtjes even met een spinhengel en een tasje kunstaas naar het water. Kijken of de Snoeken nog te vangen waren. Nou niet van harte kan ik u mededelen 2  Snoeken heb ik gevangen in die afgelopen 3 maanden. Wellicht is mijn onkunde hier de rede van maar, in het land der blinden is éénoog nu eenmaal koning. Tevens ben ik in de stadwatertjes bezig geweest met hoe het ooit begon. Gewoon met een dobbertje, 50cent maden en een blikje mais. Even een voertje aanmaken en vissen.
Geef Reactie (1 reactie geplaatst) Lees volledig bericht >>>

06/08/2008 20:12 - Column augustus
Gepost door: mennovtsMeer Column nieuws
ColumnEn dan nog iets… zomer column.
Sinds 3 maanden ben ik het volkomen kwijt. Na een goede sessie in Frankrijk heb ik werkelijk geen puf meer om nog een lijn nat te maken. De koek lijkt op te zijn en de motivatie is nergens te vinden. Hoe dit komt? Ik zou het absoluut niet weten. Twee nieuwe afleveringen van Dé Karperwereld en één nieuw van exemplaar van Karper kan me niet motiveren om weer naar de waterkant te gaan. En eerlijk gezegd demotiveerde de bladen me alleen maar. Het is een en al hetzelfde. Altijd weer die enorm saaie artikelen over dressuur, PH waarden, windrichtingen en rigs. Wat is er gebeurd met de goede verhalen van een –ik noem maar een paar namen- Gerard Schaaf, Léon Hoogendijk of Alijn Danau?
Geef Reactie (4 reacties geplaatst) Lees volledig bericht >>>

31/05/2008 16:21 - HKG France 2009 ?!
Gepost door: EdwinMeer WWW nieuws
WWWVanuit de redactie is het idee ontstaan om met een select gezelschap in 2009 een week naar een (betaal)water te gaan ergens in Frankrijk.

Heb je interesse om mee te gaan en weet je een tof, gezellig en mooi water, stuur dan even een e-mail naar info@karpergrazers.nl (onderwerp: HKG France 2009).
Geef Reactie (2 reacties geplaatst) Lees volledig bericht >>>

24/04/2008 20:39 - Column mei
Gepost door: mennovtsMeer Column nieuws
ColumnDe maand mei heeft voor mij altijd iets speciaals. Niet omdat ik in deze maand verjaar, maar wel omdat de maand mei een echte lente maand is. Met mooi weer, alle planten en bomen hebben prachtige groene bladeren (en ik loop er nog niet van te snotteren) en de karper is vaak helemaal los.
Geef Reactie (0 reacties geplaatst) Lees volledig bericht >>>

 Bekijk het nieuwsarchief!>>

Sponsored by

Artikelen

Forums

Nieuws

Meldpunt Stroperij
Tel: 045-5466222

Meld Online

Meldpunt Vissterfte/ziekte

De HKG Banners!

Maak van De Hollandse Karper Grazers je startpagina!
© 2001-2010 De Hollandse Karper Grazers
Deze pagina werd geladen in 0.04645 seconden - 40 queries